L’algoritme de Google

L’algoritme de Google és un element difícil d’ignorar

Tots coneixem l’enorme poder que té el gegant de les recerques amb el seu zoològic d’animals capaços de defensar i vetllar pels interessos dels usuaris, ja que ara l’algoritme de Google no podrà ser ignorat, ja que hi ha una sèrie d’elements que si no es compleixes amb això, automàticament tindràs una penalització esperant per tu segons un consultor seo

D’altra banda el SEO és una forma de passionari llocs d’una manera orgànica i Google és l’escenari on es practiquen aquestes estratègies. Molt s’ha dit que el SEO ha mort a causa de les múltiples plataformes comunicacionals que actualment inunden el mercat, però la realitat és una altra, el SEO encara segueix vigent i més que mai.

El mercat de SEO són ​​els llocs web i l’algoritme de Google són els seus regla. Actualment, a funciona aquests algoritmes, es van realitzar una sèrie de compendis de funcions tant les oficials com les no oficials i es van crear com un sant grial de normes que has de començar a complir estrictament, ja que Google les ha començat a implementar i no han de ser ignorades.
El principal element al qual les empreses han de apegar més és tot el referent a la forma de fer publicitat, específicament evitar aquells anuncis molest o de mal gust que incomoden a l’usuari a la xarxa.
Pr ora part dels link de mala qualitat, per això el SEO ha de millorar les seves estratègies i evitar a tota acosta connectar-se amb llocs web irrellevants, llocs maliciosos o SAPM.

L’estratègia que mai passés de moda, el contingut web. Aquest aspecte és el més important per a Google, fins al punt que posseeix un algoritme especial per controlar-lo. El contingut ha de ser de bona qualitat, inverteix en informació que realment valgui la pena, que sigui de suma importantica per als usuaris, i això és possible amb un aixecament de tendències o empremtes que deixen els internautes per tota la xarxa sobre el que desitgen veure .

Un algoritme de Google que es preocupa pel mercat local i les dades
La preocupació de Google per les empreses locals ho va obligar a eliminar una sèrie d’actualitzacions que fa uns anys no permetia a aquestes empreses mostrar-se fàcilment al públic, ara si ho poden fer, fins i tot també són beneficiats amb les visualitzacions en les llistes de resultats dels motors de cerca.
Una altra actualització de l’algoritme de Google en funció a les dades, és el nombre de caràcters a 203, on es pot ampliar més la informació del lloc web per poder classificar-millor i fer una mostra satisfactòria.

Esta entrada fue publicada en posicionament web biblioteca. Guarda el enlace permanente.