Trending seo

Divendres passat, Google va retirar deliberadament la propietat del motor de cerca del seu índex i resultats de cerca. Això significa que cap de les nostres pàgines apareix a la cerca de Google.

Afortunadament, vam poder respondre de Google el divendres al matí. Ens van dir que el seu “sistema va identificar erròniament el lloc com a pirateig” i, per tant, es va eliminar equivocadament de l’índex. Google va dir que havia capturat i solucionat el problema al final d’aquest matí, eliminant la classificació de pirates. Tanmateix, el nostre lloc no va tornar a l’índex al voltant de les 5:30 a.m. aquell vespre.

La ironia d’un lloc web dedicat a cobrir el màrqueting de motors de cerca que Google no ha rebutjat accidentalment no s’ha perdut a nosaltres (ni a la comunitat). A continuació, hi ha més detalls sobre el que va passar, com Google va respondre a les nostres preguntes de seguiment i, sobretot, quines SEO, els administradors web poden aprendre del nostre dia dramàtic.

En total, Google no va incloure Land Search Engine als resultats durant més de 12 hores el 30 de novembre.

Què va passar? Se’ns va dir que el lloc s’ha eliminat completament (en comptes de rebre una advertència) perquè els classificadors de pirates informàtics de Google tenien algun tipus d’error i van classificar el nostre lloc com si haguessin estat piratejats quan no ho era. “Això va ser un error en els nostres sistemes: un fals positiu que indicava que el lloc havia estat piratejat”, va dir un portaveu de Google.

Per què no s’adverteix abans de l’eliminació? Una de les qüestions més importants que vam rebre de la comunitat de SEO va ser per què Google no només va etiquetar el lloc com a piratejat als resultats de la cerca? Per què Google va prendre el pas sever d’eliminar el lloc completament de l’índex?

“Si determinem que un lloc està piratejat, hi ha casos excepcionals en què podrem desindexar el lloc”, ens va dir Google. “Per exemple, si els spammers rebutgen les pàgines orgàniques, inclosa la pàgina d’inici i reemplacen totalment el contingut original per correu brossa. Aquests tipus de hacks són poc freqüents “.

Això té sentit si un lloc està tan malmès que Google no vol que els cercadors corrin el risc d’haver infectat els seus equips després de visitar un lloc compromès. De manera que Google ignora completament aquest tipus de llocs piratejats. Però, òbviament, quan Google comet un error, pot tenir importants ramificacions per al lloc afectat.

Els falsos positius passen sovint? Hem preguntat a Google si això és una ocurrència habitual. Que desindexarà llocs a causa d’errors detectats en els classificadors de pirates informàtics. “La falsificació d’un lloc és alguna cosa que mai no hauria de passar”, va respondre Google. “Lamentablement, no sempre ho fem bé”, va afegir Google. A continuació, Google va explicar una mica més sobre com funciona: “Hi ha sistemes complexos en joc per etiquetar llocs, ja que podeu imaginar que determinar automàticament l’estat hackeado d’un lloc web no és una tasca fàcil”.

“En aquest cas concret no vam poder detectar l’error en el dorsal abans que el lloc fos retirat com a pirateig dels nostres resultats de cerca”, ens va dir Google.

Sabem que és relativament estrany, però Google no va indicar la freqüència amb què es produeixen aquests errors.

Per què van trigar diverses hores a enviar un correu electrònic? Google Search Console està programada per enviar notificacions automàtiques de correu electrònic sobre hacks del lloc i altres problemes del lloc web als propietaris del lloc. Per alguna raó, en aquest cas, va trigar diverses hores a sortir aquest correu electrònic.

El lloc probablement va ser desindexat per Google a les tres del matí del divendres. Hem après del problema dels lectors a les xarxes socials. No hem rebut cap avís ni cap avís que hi hagué un hack que necessitàvem corregir dins d’un determinat període de temps abans d’eliminar el lloc.

“Ens esforcem per ser el més ràpid possible per assegurar-nos que els propietaris de llocs web saben que les coses evolucionen a la cerca”, va dir Google. “Idealment, la maquinària ha de funcionar al mateix temps i en temps real. Com veieu en aquest cas, la realitat és una mica diferent: definitivament hi ha marge de millora aquí ” segon la agencia seo barcelona.

Per descomptat, ens encantaria més respostes. Encara no tenim clar el que ha causat específicament que el motor de cerca sigui classificat com a lloc piratejat. Va ser veritablement un error aleatori o hi va haver alguna cosa que va provocar el fals positiu? Google encara no havia proporcionat més detalls sobre aquesta qüestió en el moment en què publiquem aquesta notícia.

També voldríem aclarir més sobre el temps mitjà que pren el sistema Google Search Console per enviar notificacions per correu electrònic, especialment notificacions sobre problemes greus com el suposadament detectat a la propietat del motor de cerca.

Què va passar amb el nostre trànsit aquest dia?agencia seo indica:
Tots els llocs són diferents, és clar, però estem segurs que podeu imaginar que, essencialment, es perd el trànsit de cerca orgànica durant un dia picat en termes de trànsit. Però la bona notícia va ser que altres fonts van recollir molt, ja que els usuaris i membres de la comunitat van buscar vies alternatives per accedir al nostre contingut.

Esta entrada fue publicada en posicionament web biblioteca. Guarda el enlace permanente.